25-jarige bruiloft Drenthe

25-jarige bruiloft Drenthe

Het vieren van jullie 25-jarige bruiloft in Drenthe begint bij de ultieme locatie: partycentrum De Postwagen. We serveren smaakrijke buffetten in sfeerbepalende zalen. Sfeer, stijl en gezelligheid komen bij elkaar in een smeltkroes van geluksmomentjes. Tegelijkertijd staan toegankelijkheid en betaalbaarheid hoog in het vaandel. Gasten gaan gewoon genieten. 

Locatie

Onze zalen worden gekenmerkt door een historische uitstraling. Het sfeerbeeld wisselt van landelijk tot chique. De faciliteiten zijn modern en toereikend voor alle gelegenheden. De bereikbaarheid van de locatie is gunstig dankzij de centrale ligging nabij de A7 tussen Drachten (Friesland) en Groningen. Er is een groot parkeerterrein bij De Postwagen, parkeren is gratis.  

Sfeer, stijl en gezelligheid komen bij elkaar in een smeltkroes van geluksmomentjes

Arrangementen

De 25-jarige bruiloft in Drenthe gaat wellicht gepaard met lekker eten. Daarvoor biedt ons restaurant diverse opties. De buffetten liggen het meest voor de hand. Een smaakrijke invulling van de avond. Verder is het mogelijk om samen te dineren, bekijk de menukaart van het restaurant. De Indoor Barbecue belooft eveneens een feest voor de smaakpapillen. 

Extra's

Bij het organiseren van het feest komt vaak veel kijken. Gelukkig hoef je niet allerlei partijen te bellen. Ook voor de extra's zit je bij ons goed. Denk aan het huren van een dj of een band voor het draaien of spelen van jullie favoriete muziek. Op verzoek kunnen we via ons netwerk zelfs Bekende Nederlanders inschakelen voor een besloten optreden. Alles wordt geregeld. 

Alles wordt geregeld

Activiteiten

Gezamenlijk activiteiten doen overdag? Met een zeer breed aanbod van uitjes is er altijd een boeiend programma mogelijk. Dit maakt de 25-jarige bruiloft in Drenthe extra uniek. Ga bijvoorbeeld met alle gasten een rondrit maken door de regio. De Solex, de Moonwalker en de VETbike staan voor jullie klaar. 

Overnachten

Het dagprogramma sluiten jullie af met een eigen afterparty in de unieke groepsaccommodatie. Deze feestzaal is voorzien van een keuken, bar en tapinstallatie. Buiten is er een kampvuurplaats. Kom overnachten in onze Russische legerwagons. 

Vier de 25-jarige bruiloft in Drenthe bij de ultieme locatie: De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie