Vragen? Bel met: (0594) 515 999

 
Postwagen

Home

 

Vrijgezellenfeest opdrachten

Is het uw taak om een vrijgezellenfeest te organiseren? Zoekt u een uitje met leuke opdrachten? Dan bent u bij Partycentrum De Postwagen aan het juiste adres! Bij De Postwagen zijn talloze leuke en unieke activiteiten te volgen om van uw vrijgezellenfeest een groot succes te maken.

De leukste opdrachten

Bij De Postwagen zijn diverse leuke vrijgezellenopdrachten samen te stellen. Hieronder treft u een aantal voorbeelden. U kunt naar wens allerlei activiteiten combineren.

Solex huren

Kom eens met z'n allen een Solex huren. Lekker ouderwets met z'n allen door het Groninger landschap rondtuffen, misschien wel met een echte leren cap en jas. U trekt gegarandeerd veel bekijks!

Schotse Highland Games

Bent u met een groepje mannen en wilt u de krachten meten? Dan zijn de Schotse Highland Games hét uitje voor u! U wordt opgedeeld in 'clans' en neemt zo de strijd tegen elkaar op. Paalwerpen, tonrollen, bijlslingeren, het komt hier allemaal aan bod. Voor het mannelijkste vrijgezellenfeest!

Ik hou van Holland quiz

De leukste opdrachten komt u misschien wel tegen bij de Ik hou van Holland-quiz. Bijna iedereen kent het gezellige spel van de televisie wel, bij De Postwagen kunt u het nu zelf spelen. De moeilijkste opdrachten gaan natuurlijk naar de bruidegom of de bruid to be!

Beat The Bachelor

Speciaal voor een vrijgezellenfeest is Beat The Bachelor opgezet. Voer de leukste opdrachten uit zoals zo snel mogelijk paardrijden en koe optillen... Geen ingewikkelde spelregels of zware lichamelijke inspanning, dit spel is voornamelijk lol maken!

Dit zijn maar enkele voorbeelden van activiteiten die u met een vrijgezellenfeest kunt doen bij De Postwagen. Wat uw wensen ook zijn en met wat voor personen u ook komt, De Postwagen heeft altijd een geschikt uitje!

Bekijk hier alle mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest!