Vragen? Bel met: (0594) 515 999

 
Postwagen

Home

 

Vrijgezellenfeest opdrachten

Is het jouw taak om een vrijgezellenfeest te organiseren? Zoek je een uitje met leuke opdrachten? Dan ben je bij Partycentrum De Postwagen aan het juiste adres! Bij De Postwagen zijn talloze leuke en unieke activiteiten te volgen om van jouw vrijgezellenfeest een groot succes te maken.

De leukste opdrachten

Bij De Postwagen zijn diverse leuke vrijgezellenopdrachten samen te stellen. Hieronder treft je een aantal voorbeelden. Je kunt naar wens allerlei activiteiten combineren.

Solex huren

Kom eens met z'n allen een Solex huren. Lekker ouderwets met z'n allen door het Groninger landschap rondtuffen, misschien wel met een echte leren cap en jas. Je trekt gegarandeerd veel bekijks!

Ik hou van Holland quiz

De leukste opdrachten kom je misschien wel tegen bij de Ik hou van Holland-quiz. Bijna iedereen kent het gezellige spel van de televisie wel, bij De Postwagen kun je het nu zelf spelen. De moeilijkste opdrachten gaan natuurlijk naar de bruidegom of de bruid to be!

Beat The Bachelor

Speciaal voor een vrijgezellenfeest is Beat The Bachelor opgezet. Voer de leukste opdrachten uit zoals zo snel mogelijk paardrijden en koe optillen... Geen ingewikkelde spelregels of zware lichamelijke inspanning, dit spel is voornamelijk lol maken!

Dit zijn maar enkele voorbeelden van activiteiten die je met een vrijgezellenfeest kunt doen bij De Postwagen. Wat je wensen ook zijn en met wat voor personen je ook komt, De Postwagen heeft altijd een geschikt uitje!

Bekijk hier alle mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest!